Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Τσιγαρίζουμε λίγο το κρεμμύδι, το σκόρδο και τις πιπεριές να μαλακώσουν.
-
2
Προσθέτουμε το λουκάνικο και τα μανιτάρια, τα αφήνουμε για 5 λεπτά ανακατεύοντας συνεχώς.
-
3
Ρίχνουμε το νερό,το πελτέ,αλάτι και πιπέρι και το αφήνουμε να βράσει.
-
4
Μόλις βράσει Ρίχνουμε το κριθαράκι ανακατεύοντας συνεχώς για μην κολλήσει.
-
5
Βράζουμε για 13'με 15'.Αν χρειαστεί νεράκι προσθέτουμε. Σβήνουμε το φαγητό και το αφήνουμε να ρουφήξει το νερό.
-
6
Συνοδεύεται με τυρί τριμμένο ή φέτα και σαλάτα
Σχόλια