Υλικά

20-25'
  1. 2 φιλέτα ψαριού (εγώ προτιμώ παγκάσιους ή πέρκα)
  2. 1 πορτοκάλι σε φέτες
  3. 1-2 πορτοκάλια (τον χυμό τους)
  4. 1/3 κούπας ελαιόλαδο
  5. Αλάτι, πιπέρι
  6. 1 κ.γ. κόλιανδρο σε κόκκους

Οδηγίες μαγειρέματος

20-25'
  1. 1

    Τοποθετούμε τα φιλέτα ψαριού σε ρηχό ταψί με λαδόκολλα και ρίχνουμε το χυμό του πορτοκαλιού

  2. 2

    Προσθέτουμε αλάτι, πιπέρι και τον κόλιανδρο που προηγουμένως έχουμε σπάσει στο γουδί μας

  3. 3

    Τέλος, καλύπτουμε τα φιλέτα μας με τις φέτες πορτοκαλιού και περιχύνουμε με το ελαιόλαδο

  4. 4

    Ψήνουμε στους 200ο C, αέρα για περίπου 15'. Προσοχή μην το παραψήσετε!!

Αντιδράσεις

Διόρθωση συνταγής
Μοιράσου

Από

evipele
evipele @evipele
στις
,ελλαδα

Παρόμοιες συνταγές