Οδηγίες μαγειρέματος
-
1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε τη μαγιά στο νερό να διαλυθεί καλά προσθέτουμε τη ζάχαρη και περιμένουμε 5 λεπτά να ενεργοποιηθεί η μαγιά. (Θα κάνει φουσκάλες)
-
2
Στη συνέχεια ανακατεύουμε το αλεύρι με το σιμιγδάλι ρίχνουμε αλάτι ρίγανη ελαιόλαδο και τη μαγιά
-
3
Ανακατεύουμε καλά με ένα κουτάλι και μόλις αρχίσει να σφίγγει το ζυμάρι ζυμώνουμε καλά με τα χέρια.Τέλος σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε να φουσκώσει για 1 ώρα σε θερμοκρασία δωματίου
-
4
Για να ανοίξουμε το ζυμάρι πασπαλίζουμε την επιφάνεια μας με σιμιγδάλι χωρίζουμε σε 5 μέρη και ανοίγουμε φύλλο με τον πλάστη
-
5
Ρίχνουμε τα υλικά μας ομοιόμορφα και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200βαθμούς για 10 λεπτά
-
6
Τύφλα να έχουν οι Ιταλικές πίτσες!!
Σχόλια (8)